Rust, ruimte en gezelligheid

Natuurrijke omgeving

Veel fiets- en wandelroutes

Persoonlijk

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u diverse veelgestelde vragen
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons via +31 (0)478 - 541 391 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Camping

Wanneer is de camping open?

De camping is geopend van 1 april tot 1 Oktober.

 

Is er WiFi beschikbaar op minicamping De Linde?

Ja, middels een inlogcode kunt u gratis gebruik maken van de wifi. De inlogcode ontvangt u bij aankomst op onze camping.

 

Wij wandelen en fietsen graag. Is dat bij jullie mogelijk?

Ja, zowel de fietsroutes als ook de wandelroutes werken via het bekende knooppuntensysteem.
Er zijn in de directe omgeving van Merselo, een klein dorpje wat hoort bij de gemeente Venray, erg veel wandel- en fietsroutes. Een grote diversiteit aan landschap. Aan de ene kant de Peel, met aan de oostzijde de Maas. Daartussen bevind zich een afwisselend gebied van heide, landerijen en uitgestrekte bossen.  Opstappen kan dus  direct  aan de deur. Voor meer info verwijzen we u door naar de hierna genoemde links.
fietsroutenetwerk en kijk ook eens op Fietsnetwerk Limburg

Ook voor de MTB-ers zijn er diverse mogelijkheden in de omgeving.
Voor meer informatie zie: mtbroutes Ysselsteyn en nog meer routes zijn online te vinden. Ook voor de wandelaars zijn er volop mogelijkheden. Bij knooppunt 41 en 42 is de camping gelegen. In diverse internetsite is het eea te vinden.
Meer links staan ook in de app waarvan u de inlogcode krijgt bij reservering of aankomst.

Tevens is er een wandelknooppunten systeem, waar de camping direct aan gelegen is. U bepaalt uw eigen route. Bij de camping treft u een kaart aan met de actuele routekaart.

Mag mijn hond ook vakantie vieren bij jullie?

Ja uw hond is welkom, mits deze is aangelijnd en aangelijnd blijft tijdens uw verblijf.

Mag ik een bijzettentje plaatsen?

Ja, max 1 bijzenttentje is toegestaan. Dit kan alleen gebruikt worden voor eigen thuiswonende kinderen. In alle andere gevallen kunt u voor de betreffende dagen een andere kampeerplek reserveren.

Is er iets te doen voor de kinderen?

Ja, behalve de speeltuin, het voetbalveldje, de binnenspeeltuin en een paar skelters, organiseren we tijdens de schoolvakanties 3x in de week een activiteit. In de omgeving van de camping is het educatieve wandelpad van Pip de Muis te lopen. De tocht is 2 km lang.
In de omgeving is er vanalles te beleven, zowel binnen als buiten. Een kleine greep uit de mogelijkheden zijn: Zwemmen bij diverse vakantieparken op 10 km afstand, Attractiepark Toverland, boerderij belevenisoase Irrland, Toon Kortoomspark in Deurne, Zoopark Overloon, Boerderij het Platteland, Speeltuin Venray, wandeling met de schaapsherder vanaf de camping, diverse activiteiten bij Nika-Actief.

Zijn er aankomst en vertrek tijden?

Gedurende het hele seizoen hanteren we de aankomst na 13.00 en vertrek voor 12.00. Als u dit graag anders geregeld wil hebben, kunt u de dag voor aankomst even bellen of uw plek al vrij is. Indien de plek al vrij is, bent u ook eerder van harte welkom. ( dit zonder extra kosten)
Hetzelfde geldt op de dag van vertrek.

Wanneer kunnen we jullie niet bereiken?

Je kunt ons altijd alles vragen, behalve tijdens onze eetmomenten. Dat doen we met onze kinderen van 12.00 tot 13.00 en een poosje later van 16.30 tot 18.00.

Kan ik mijn electrische fiets opladen?

Ja in onze fietsenstalling zijn diverse oplaadpunten voor electrische fietsen. De fietsenstalling wordt tijdens de nachtelijke uren afgesloten.

Hoeveel ampère stroom bieden de kampeerplaatsen aan?

Op alle kampeerplekken hebt u 6 ampère stroom ter beschikking.

Mag ik plastic en/of worteldoek op de grond leggen?

Wij bieden iedereen tijdens het gehele seizoen graag een groene grasmat aan. Daarom kunt u bij ons geen plastic en/of worteldoek gebruiken. Uiteraard is een rubber gaatjesmat wel toegestaan.

Wat als ik eerder wil vertrekken?

Alle gereserveerde nachten worden in rekening gebracht. Ook als u besluit, om welke reden dan ook, eerder te vertrekken. U kunt dan gedurende het lopende kampeerseizoen op een ander moment gebruik maken van de resterende nachten.

 

end faq

 

Pipowagen

Vanaf hoe laat ben ik welkom?

Aankomst is mogelijk vanaf 15.00 ( behalve tussen 16.30 en 18.00 ivm onze etenstijden)
We verwachten dat u op de dag van vertrek de sleutel uiterlijk om 11.30 weer hebt ingeleverd.

Moet ik zelf beddengoed meebrengen?

Nee, het beddengoed is bij de prijs inbegrepen. U hebt vakantie, dus zorgen wij dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Bij vertrek verwachten we dat u de bedden zelf even afhaalt. Het wasgoed kan vervolgens in de Pipowagen blijven liggen.

Betaal ik schoonmaakkosten?

Nee, er worden geen aparte schoonmaakkosten in rekening gebracht. We gaan ervan uit dat u bij vertrek de afwas schoon en droog in de kast staat en de verhuuraccommodatie veegschoon wordt achtergelaten. Ook uw vuilnis kunt u brengen naar de daarvoor bestemde plek.

Hoe kan ik de betaling voldoen?

50% wordt betaald na reserveren. U krijgt van ons digitaal de factuur toegezonden. De overige 50% kunt u voldoen bij aankomst. ( Dit kan contant of via de pin)

Zijn huisdieren welkom in de Pipowagen?

Huisdieren zijn niet welkom, we houden onze verhuuraccommodatie huisdiervrij.

Mag ik roken in de verhuuraccommodatie?

In de accommodatie mag niet gerookt worden. Buiten is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat als ik eerder wil vertrekken?
U mag eerder vertrekken, echter berekenen wij alle gereserveerde nachten aan u door. Zorg dus zelf voor een annuleringsverzekering. HIer kunt u bij eerder vertrek terecht.

 

end faq

 

Minicamping De Linde
Haag 43
5815 CB Merselo
Tel:+31 (0)478-541 391
Mob: +31 (0)6-31 55 32 31
Mob:
+31 (0)6-23 34 15 98

Email: info@delinderecreatie.nl
KvK 120 43 733 Noord en Midden Limburg.
IBAN: NL29 RABO 0128 1315 86

 

Minicamping De Linde is aangesloten bij:

anwb Gastvrij Limburg