inhetgroenlogo groen rgb anwb

In search of an accommodation during Jera on Air? Check our prices.

 

Jonge Gezinnen

Voor een gezellige en actieve vakantie boordevol leuke activiteiten.

Rust, ruimte en gezelligheid

Natuurrijke omgeving

Veel fiets- en wandelroutes

Persoonlijk

Folder

Vraag vrijblijvend onze folder aan om nog beter een beeld te krijgen van onze minicamping en onze gegevens altijd bij de hand te hebben.

 

Gezinnen

Heerlijk ontspannen met het gezin, maar toch een vakantie al dan niet boordevol activiteiten voor de kinderen? U bent van harte welkom op onze kindvriendelijke Minicamping De Linde.

"Papa we willen graag lekker spelen in de bossen, maar gaan we ook nog een stukje wandelen of fietsen? Ik hoorde ook dat we nog gaan knutselen op de camping. En wanneer gaan we ook alweer naar attractiepark Toverland?"

In de omgeving van Venray zijn er diverse binnen- en buiten speeltuinen. U kunt in diverse grotere dorpen shoppen of een dagje uit naar attractiepark Toverland of speelboerderij Het Platteland. Maar ook Irrland in Twistede net over de grens met Duitsland bied een dag vol speelplezier.

Zomer ijsje eten kinderenOok op onze kindvriendelijke camping zelf is vanalles te beleven voor kinderen. Lekker in de speeltoestellen klimmen, binnen spelen in de speelunit, of  rondfietsen op de skelters die klaar staan.
Zo af en toe orgaiseren we vanuit de camping ook nog iets leuks. Maar daar staan geen vaste momenten voor.Kinderactiviteit wandelen Pip de Muis

Natuurgebied 'De Peel' is daarnaast voorzien van vele wandel- en fietsroutes. Door het aanwezige knooppuntensysteem in deze routes, kunt u zelf eenvoudig de afstand en duur bepalen.

Ook voor kinderen is er in de natuur veel te beleven. Om kinderen bekend te maken met alles wat er in de natuur leeft, hebben we ons eigen educatieve wandelpad ontwikkeld. Met Pip de Muis 2½ uur natuur beleven in de omgeving van de camping.

En elke dag worden de minivarkentjes gevoerd. Om 16.30uur zijn alle hulpboeren welkom bij de wei. Dan gaan we met z'n allen Ziggy en Zazu voeren. We maken er elke dag een feestje van.

"Yeahhh, om 16.30 uur mogen we weer met Martien Ziggy en Zazu gaan voeren. Dat zijn de minivarkentjes op de camping. En na het voeren krijgen ze ook nog een appeltje of een komkommer."

U en uw kinderen genieten heerlijk van uw vakantie tijdens uw verblijf bij Minicamping De Linde.

U kunt op Minicamping de Linde verblijven met uw eigen camper, caravan of kampeertent. Tevens bieden wij u de mogelijkheid aan om in onze pipowagen te verblijven. Kijk hier voor meer informatie over de pipowagen of bekijk de tarieven.

 

Reserveer direct

Gun uw gezin de rust en activiteiten van Minicamping De Linde

Watersliden op de camping

Minicamping De Linde
Haag 43
5815 CB Merselo
Tel:+31 (0)478-541 391
Mob: +31 (0)6-31 55 32 31
Mob:
+31 (0)6-23 34 15 98

Email: info@delinderecreatie.nl
KvK 120 43 733 Noord en Midden Limburg.
IBAN: NL29 RABO 0128 1315 86

 

Minicamping De Linde is aangesloten bij:

In Het Groen anwb