inhetgroenlogo groen rgb anwb

In search of an accommodation during Jera on Air? Check our prices.

 

Rustzoekers

Alles voor een recreatieve en ontspannen vakantie.

Rust, ruimte en gezelligheid

Natuurrijke omgeving

Veel fiets- en wandelroutes

Persoonlijk

Folder

Vraag vrijblijvend onze folder aan om nog beter een beeld te krijgen van onze minicamping en onze gegevens altijd bij de hand te hebben.

  Ververs Captcha  
 

Natuur en rust

Tijdens uw vakantie op minicamping "De Linde" in Noord-Limburg, komt u helemaal tot rust. Onze boerencamping biedt u de rust, de ruimte en vooral veel gezelligheid. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Fietsen in natuur LimburgOf u nu kiest voor een lekker stukje wandelen of fietsen in de natuurrijke omgeving van Noord Limburg, of het bezoeken van een van de vele kerkdorpjes die de gemeente Venray rijk is. Mini-camping "De Linde" is daarvoor uw juiste vertrekplek.

"Nadat ik in de ochtend naar de bakker was geweest, konden we genieten van heerlijk verse broodjes. Ook de welbekende Limburgse vlaai hadden we natuurlijk besteld voor bij de koffie."

Mini-camping "De Linde" is gevestigd in Merselo, provincie Limburg. Merselo is een kerkdorpje van 1100 inwoners behorende bij de gemeente Venray. De ligging van onze camping in de omgeving van Venray, biedt u tal van mogelijkheden. Op wandel en fietsgebied zal iedereen zijn hart op kunnen halen. Op de fiets begint de ontdekkingstocht van een veelzijdig landschap. Horst en Deurne zijn de dorpjes in de omgeving waar diverse fietsroutes hun weg vervolgen. Een prachtig landschap zal decor zijn van uw wandel- en fietsroutes.

"In Noord-Limburg is een bijzonder groot aanbod van fiets- en wandelroutes. Wandelen in Limburg hebben we ervaren als verrassend mooi. Maar fietsen in Limburg vinden we zeker een aanrader."

Wandelen en fietsen tijdens uw verblijf rondom het natuurgebied “De Peel”, zijn een echte must. Maar ook de Maas, de heidevelden, de landerijen en bosgebieden liggen vanuit onze camping binnen handbereik.

Camping-eigenaren Martien en Anja kunnen u nog veel meer over de omgeving vertellen. Vraag hen gerust naar leuke uitstapjes en activiteiten. Dan kunt u al wandelend, fietsend of met de auto de prachtige omgeving verkennen.

Geniet van uw vakantie op minicamping de LindeMaar om uw vakantie nog completer te maken kunnen we u vertellen dat u elke ochtend wordt gewekt door het prachtige gefluit van de wilde vogels. Eerst wakker worden om daarna te kunnen douchen in een verwarmd en ruim sanitair gebouw. Uw fietsen mogen (naar eigen wens) in de fietsenstalling worden geplaatst. Deze zijn voorzien van oplaadpunten voor elektrische fietsen. Koffie/thee en een ijsje zijn te verkrijgen bij de receptie. Voor een wasje of de droger, kunt u altijd bij martien of anja terecht. Zij draaien graag een wasje voor u.

U kunt op minicamping "de Linde" verblijven met uw eigen camper, caravan of kampeertent. Tevens bieden wij u de mogelijkheid aan, om in onze pipowagen te verblijven. Kijk hier voor meer informatie over de pipowagen of bekijk onze tarieven.

 

Reserveer direct

Mini-camping "De Linde", natuurlijk genieten...

Minicamping De Linde
Haag 43
5815 CB Merselo
Tel:+31 (0)478-541 391
Mob: +31 (0)6-31 55 32 31
Mob:
+31 (0)6-23 34 15 98

Email: info@delinderecreatie.nl
KvK 120 43 733 Noord en Midden Limburg.
IBAN: NL29 RABO 0128 1315 86

 

Minicamping De Linde is aangesloten bij:

In Het Groen anwb