inhetgroenlogo groen rgb anwb

In search of an accommodation during Jera on Air? Check our prices.

 

Rust, ruimte en gezelligheid

Natuurrijke omgeving

Veel fiets- en wandelroutes

Persoonlijk

Folder

Vraag vrijblijvend onze folder aan om nog beter een beeld te krijgen van onze minicamping en onze gegevens altijd bij de hand te hebben.

  Ververs Captcha  
 

De omgeving

"Nooit geweten dat het hier zo mooi was. Onze vakantie was te kort, we komen zeker nog eens terug. Minicamping De Linde is een echte aanrader".

Minicamping De Linde is gelegen in het landelijke dorpje Merselo. Een van de vele kerkdorpen van de gemeente Venray.Waterrijke gebied Noord LimburgVenray is centraal gelegen in de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven.
In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes welke u, door middel van het knooppuntensysteem laten genieten van de natuur. Maar ook diverse bewegwijzerde Mountainbike routes zijn te fietsen in de omgeving...

Bos, water, heide en landerijen omschrijft het gebied waar onze mini-camping is gelegen.

In de "achtertuin" van onze familiecamping is sinds kort het nieuw ontwikkelde Loobeekdal gevestigd. Een mooi natuurgebied waar je helemaal tot rust komt. De Groote Peel en de Maasduinen met oa het Reindersmeer liggen binnen ook handbereik.

In het oude Peelgebied zul je met enige regelmaat de herder tegenkomen met zijn schaapskudde. Peelkudde Schaapsdrift begraasd de gebieden in de gemeente Venray. Van tijd tot tijd brengen we een bezoek aan de kudde. Af en toe beleven we de jackpot en kunnen we mee de kudde verzetten van plek A naar plek B. Een tocht die prachtig is om mee te maken. Op stap met een kudde van een 300 schapen.

 

"Wat hebben we genoten van de rustgevende, natuurrijke omgeving met een grote diversiteit aan fiets- en wandelroutes"

 

Naast de natuurrijke omgeving zijn er diverse gezellige dorpjes met tal van knusse winkels,terrassen, binnen- en buiten speeltuinen. Maar ook mogelijkheden net over de grens van Duitsland, liggen binnen handbereik.

 

Voor de kinderen

Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, zowel op als rondom Minicamping De Linde. Zo kunt u met uw kinderen een dag vol plezier beleven in het attractiepark Toverland, naar een speelboerderij, lekker spelen in het bos of naar één van de in de regio gelegen binnen/buiten speeltuinen.
Ook op de camping worden tijdens de schoolvakanties diverse activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een wandeling met de boswachter, een rondrit met de huifkar. Op stap met de herder, of gezellig knutselen op de camping. En wat dacht je van broodjes bakken boven de vuurkorf of lekker popcorn maken?

Varkens voeren op de miniboerderijAlle activiteiten zijn gekoppeld aan de natuur of het buitenleven.

In 2008 is het educatieve wandelpad van Pip de Muis ontwikkeld. Een leuke wandeling met allerlei opdrachten in de natuur. Wat dacht je van zelf inkt maken, of met de verrekijker zien wat er door de lucht vlieg? In de rugzak waar je mee op pad gaat, zitten allerlei zoekkaarten in. Bij terug komst ligt het boek van Pennelikker klaar, om met je zelf gemaakte inkt iets leuks te schrijven.

Actuele informatie over de activiteiten zijn ook te vinden via onze Facebook-pagina.

 

"Mama, ik zou ook zo graag met Martien een nestkastje willen timmeren, want die schapen maken met echte schapenwol samen met Anja was ook al zo leuk."

 

Meer informatie over de omgeving is tijdens uw vakantie te vinden in het ruim gesorteerde folderrek in de receptie. Ook in het welkomstpakket, wat u bij aankomst ontvangt, vindt u de nodige informatie zoals 'fietsen in Limburg' of 'Wandelen in Limburg'. En zoals het op een gastvrije camping behoort; Martien en Anja staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden

 

Wilt u graag meer over onze camping weten of een keer met eigen ogen komen bewonderen…... We heten u van harte welkom op Minicamping De Linde in Merselo.

Minicamping De Linde
Haag 43
5815 CB Merselo
Tel:+31 (0)478-541 391
Mob: +31 (0)6-31 55 32 31
Mob:
+31 (0)6-23 34 15 98

Email: info@delinderecreatie.nl
KvK 120 43 733 Noord en Midden Limburg.
IBAN: NL29 RABO 0128 1315 86

 

Minicamping De Linde is aangesloten bij:

In Het Groen anwb